AK Parti Bursa Milletvekili Gözgeç Ziyaretlerini Sürdürüyor

İş insanları, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşların istek ve talepleriyle yakından ilgilenen Vekil Gözgeç, son olarak Orhangazi ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Orhangazi’deki temaslarına 2014 yılında faaliyete başlayan ÖRKADER- Örnekköy Kadınları Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek başlayan Vekil Gözgeç, Dernek Başkanı Esra Özcan ve Dernek üyesi kadınlar ile bir araya geldi. Yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Vekil Gözgeç̧, “Alın terini berekete çeviren kadınlarımızı gönülden kutluyorum” diyerek, dernek üyesi kadınları tebrik etti, başarılar diledi.

Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler’i ve yönetimini ziyaret ederek kooperatif çalışmaları hakkında bilgi alan Vekil Gözgeç̧, Kooperatif Başkanını çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

Ardından, birlikte çalıştığı teşkilat arkadaşlarını unutmayarak, Orhangazi önceki dönem Kadın Kolları Başkanları Hacer Cemre Kaplan ve Nesrin Yiğit’i ziyaret eden Vekil Gözgeç, Orhangazi ilçesine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Orhangazi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seda Şentürk’ün iş yeri Arbolam Orman Ürünleri firmasını da ziyaret eden Vekil Gözgeç “Güçlü̈ Kadın, Güçlü Türkiye diyerek çıktığımız yolda, hayallerini gerçeğe dönüştüren ve ekonomiye değer katan kadın girişimcilerimizi desteklemek en temel amaçlarımızdandır” dedi. İşyeri ziyaretine Orhangazi Ticaret Odası Başkanı Erol Hatırlı ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Murat Öztürk eşlik etti.

Programlarına Orhangazi İlce Başkanı Fahrettin Uludağ̆ ve İlce Kadın Kolları Başkanı Esra Aydın ile beraber Keramet mahallesinde devam eden Vekil Gözgeç̧, Keramet mahallesi kadınlarının kurduğu derneği ziyaret ederek, dernek başkanı Öznur Demirtaş̧’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Keramet Ilıca Kaplıcasında da incelemelerde bulunan Gözgeç̧, “Bursa’mız sahip olduğu kültürel miras, termal ve doğal zenginlikleriyle Türkiye’mizin cennet köşelerinden biridir” dedi.