BATISİAD, Genel Kurula Gidiyor

BATISİAD‘da dönemin son yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Dernek merkezindeki toplantıya, yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Toplantıda konuşan BATISİAD Başkanı Ahmet Er, BATISİAD’ın seçimli ikinci olağan genel kurulunun, 13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 19.00’da Mercure Hotel Bursa’da yapılacağını söyledi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda başkanlık için yeniden aday olduğunu söyleyen Ahmet Er, “Kuruluşumuzdan bu yana geçen sürede BATISİAD, bir marka haline geldi çok şükür. Bu noktaya gelişimizde emeği bulunan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve özverili çalışmaları sayesinde bu noktalara geldik” dedi.

Yeni projeler

Yeni dönemki çalışmalar ve projeler için hazırlıkların son aşamada olduğunu belirten Ahmet Er, “Kuruluş amacımız doğrultusunda, geride bıraktığımız sürede hayata geçirdiğimiz projelere yenilerini ekliyoruz. Bunlar arasında Batı Trakya ile Bursa, Batı Trakya ile Türkiye arasında ilişkilerimizin geliştirilmesine yönelik projeler ve fikirler de yer alıyor. Yeni dönem ve yeni arkadaşlarımızla birlikte yeni bir ivme kazanıyor olacağız. Genel kurulumuzda inşallah tüm detayları duyuracağız” diye konuştu.

Toplantının sonunda BATISİAD Başkanı Ahmet Er, yönetim kurulu üyelerine, dönem içerisindeki çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.