Bursa’da Donmak Üzere Olan Köpekler Kurtarıldı

Aralık 13, 2018 Burak Özkan 0

Osmangazi Belediyesi, yoğun kar yağışının hakim olduğu Uludağ’da yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanlar için yol kenarlarına mama bıraktı. Donmak üzere olan bir köpek ise ekipler tarafından sedyeyle araca taşınarak kurtarıldı.

Uludağ’da Kış Güneşi Keyfi

Aralık 13, 2018 Burak Özkan 0

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ’da 3 gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışının ardından pistler açıldı. Tatilciler karın keyfini çıkarmak için Uludağ’a akın etti. Kar küreme araçları da yol kenarında biriken karları temizliyor.

Bursalı Girişimci Üretti! 1 Yılda 22 Milyon Lira Kazandı

Ekim 23, 2018 Burak Özkan 0

Bursa’da, yazıcı kartuşları ile tonerlerinin kısa sürede bitmesi ve pahalı olmasından yola çıkarak, ‘Bitmeyen Kartuş’ projesini geliştirdiğini belirten Birol Çil, son dönemde döviz kurlarının yükselmesiyle siparişlere yetişemediğini söyledi. Birol Çil, döviz kurundaki artış ile birlikte 3 bin sayfa çıktı alınabilen bitmeyen kartuşta siparişlere yetişemediklerini belirtti.

Şehit polisin ailesinden örnek karar!

Ekim 23, 2018 Burak Özkan 0

Bursa’da pazar günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede beyim ölümü gerçekleşen şehit polis memuru Hayrettin Yılmaz’ın ailesi organ bağışı kararı aldı.