FETÖ’cü Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Hitler’ Benzetmesi Yaptı

Kendisini FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in manevi oğlu olarak tanımlayan FETÖ’cü Enes Kanter, ABD’de Türkiye aleyhinde kara propagandaya devam ediyor. Kanter, “Türkiye’de demokrasi olmadığını” öne sürerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Türkiye’yi hedef aldı

Türkiye hakkında kara propaganda ve iftira kampanyasına devam eden FETÖ üyesi Enes Kanter, daha önce ABD’nin Türkiye’ye yaptırım uygulaması için açıklamalarda bulunmuştu. FETÖ’cü Kanter, bu kez de CNN televizyonuna katıldı. Kanter, “Türkiye’de insan haklarına saygı yok. Demokrasi diye bir şey yok. Din ve ifade özgürlüğü yok” dedi.
Kanter, Erdoğan için “Ona yüzyılın Hitleri diyorum” ifadelerini kullandı.

 

YPG’li teröristlerin temizlenmesinden rahatsız

Enes Kanter, geçtiğimiz günlerde ABD’de FOX Business kanalında Varney&Co isimli programa konuk olmuştu. Burada Türkiye hakkında kara propaganda ve iftira kampanyasına devam eden FETÖ üyesi ABD’nin Türkiye yaptırım uygulaması için senatör ve milletvekilleriyle görüştüğünü söyledi.