Soyunma kabininde genç kızı görüntülemeye çalışan sapık yakalandı

Olay, geçtiğimiz gün Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.D. (19) isimli genç kız, reyondan aldığı kıyafeti denemek için soyunma kabinine girdi. Üzerini değiştireceği esnada, kabinin altından cep telefonuyla bir şahsın kendisini görüntülendiğini fark etti. Genç kızın tepkisi üzerine fark edildiğini anlayan şahıs, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Genç kız kabinden hemen çıkarak durumu mağaza yetkililerine bildirdi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Mağaza yetkileri, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Mağaza ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, genç kızı görüntülemeye çalışan şahsın T.E.(19) olduğunu tespit etti.

Harekete geçen ekipler tarafından düzenlenen operasyonda T.E. bugün yakalanarak gözaltına alındı. Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürülen şahıs işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

BURSA’DA NE OLMUŞTU?

Bursa’nın Nilüfer’e bağlı Odunluk Mahallesi’nde bulunan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi’nin bir mağazasında meydana gelen olayda, soyunma kabininde bir kadın üstü çıplakken birinin fotoğraf ve videosunu çektiğini fark etmişti.

Bunun üzerine kadının çığlık atması ile şüpheli mağazadan kaçtı. Şüpheliyi AVM’nin güvenlik görevlileri yakaladı. Kadın daha sonra üstünü giyerek güvenlik görevlilerinin yanına gitti.

Güvenlik görevlilerinden polis çağırmalarını şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi ve cinsel tacize uğrayan kadını Beşevler Şehir İsmail Özbek Polis Merkez Amirliği’ne götürdü.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Y.Ç. ise, ”Arkadaşımla kıyafet almak için mağazaya girdik. O bir kabine girip, soyunmaya başladı. Ben de kıyafet beğenip, kabinlere gittim. Arkadaşıma şaka yapmak için cep telefonumun kamerasını açıp, kabinin üzerinden çekim yapıyordum. Ancak bir çığlık sesi duydum. Arkadaşımın bulunduğu kabini karıştırdığımı fark ettim. Amacım arkadaşımı çekip, şaka yapmaktı. Kızın orada olduğunu bilmiyordum, kendisini ilk kez gördüm” diye konuştu.

Nilüfer Müftülüğü’nde görevli müezzin olan Y.Ç.’nin daha önce Almanya’da Gundelshem DİTİB Selimiye Camii’nde 5 yıl görev yaptığı öğrenildi. Çerkez, sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.