Top Model Of Anatolia Kamp Dönemini Bursa’da Geçirdi

Sahra Cuha Top Model of Anatolia 1. Seçildi

Yasemin Temiz 2. Seçilirken Elif Baş 3.oldu

Mansiyon Ödüllerinde

En İyi Fizik :Sahra Cura ( Bursa)

En İyi Yüz : Hande Ceran ( İstanbul)

En İyi Mayo Taşıyan: ( Yasemin Temiz ( Antalya )

En İyi Kostüm :Aslı Demir ( Bursa)

En İyi Fotomodel: Elif Baş oldu (Bursa)

Sahra Cuha : 18 Yaşında Türkiye’nin Tescilli Top Modelleri arasında yer almaktan çok Mutluyum,Muhteşem bir Gece ardından Hayalim Gerçekleşti ve ben 1.lik Tacımı Taktım,Önümde Zor ve Uzun bir Yol var,Başarılı ve Kaliteli bir Manken olacağıma inanıyorum.

Bursa Buttim Kültür Merkezinde Akın Çınar ve Tarkan Acar tarafından düzenlenen Top Model of Anatolia 2019 ”Ulusal Mankenlik Yarışması”nda Anadolu’nun yeni tescilli Top modeli belirledi.

Yarışmaya Türkiye’nin gözde isimleri Tuğçe Aral (Eski Türkiye Güzeli) Oktay Seven (Modacı) Deniz Demirpençe ( Medikal Kozmetolog) Murteza Doğan (İş Adamı / Ana Sponsor) Gürkan Kaya ( Diş Hekimi) Özgür Şahin (Sanatçı),Cem Ekren (Mayo Firma Sponsoru) ve Nurcan Bizimtuna ( Saç ve Makyaj Firma Sponsoru)  Jüri üyesi olarak Yarışma adaylarını değerlendirdiler.

İstanbul,İzmir ve Antalya gibi Büyük Şehirlerden Bursa’ya gelip Kamp dönemine katılan Güzel Mankenler,Bursa’nın Tarihi Kapalı Çarşısını Gezdiler ve Mudanya’da Fotoğraf Çekimine Katıldılar.

Top Model of Anatolia 2019 ‘Yarışmasının Organizasyonunu Tarkan Acar’ve Akın Çınar üstlenirken yarışmada, gecenin sunuculuğunu Başarılı Sanatçı ve Manken Ayça Mutlu Geceyi Sundu.

Ayça Mutlu: Yarışmayı Sunmaktan çok Mutlu oldum,Derece alan Mankenleri Kutluyorum,Podyum ve Sahne’den sonra artık beni Sıkça Sunucu olarak’ta göreceksiniz.dedi.

Finalistler ,Dilara Sönmez,Tuğçe Serdar,Rabia Üner,Aslı Demir,Elif Baş,Songül Albayrak,Seda Yağmur Sonat,Hande Uğurlu,Hande Çelen,Enar Akmurat,Reyhan Şahin,İlayda Kaya,Yasemin Taze ve Sahra Cura İlknur Manay ev Oktay Seven’nin Abiyeleri ve mayobikinisepeti.com’un Ürünlerini ve Tasarımlarını başarı ile Taşıyarak Yarıştılar

Gecenin Direktörlüğünü Başarılı Yönetmen Onur Coşkun üstlenirken,Ünlü Moda Fotoğrafcısı Gürkan Baydar ve Ekibi Hakan Kurtoğlu ve Canan Işık tüm Kamp ve Gala fotoğraf çekimlerini Objektiflerinde Yansıttılar

Basının ve Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada,   

Sahra Cura ( Bursa) 1. Seçilerek Anadolu’nun Tescilli Top Modeli olmanın sevincini yaşadı.

Yarışmada Yasemin Temiz (Antalya)  2. ve Elif Baş (Bursa) 3.oldu

Jüri Oylaması ile Belirlenen Mansiyon Ödüllerinde

En İyi Fizik :Sahra Cura ( Bursa)

En İyi Yüz : Hande Ceran ( İstanbul)

En İyi Mayo Taşıyan: ( Yasemin Temiz ( Antalya )

En İyi Kostüm :Aslı Demir ( Bursa)

En İyi Fotomodel: Elif Baş oldu (Bursa)

Jüri oyları ile 1. seçilen Bursalı Sahra Cura,“Top Model of Turkey 2019” yarışmasın direk finalde yarışmaya hak kazanmıştır

Çok heyecanlı olan  Sahra Cura , “Hayatımda hiç unutamayacağım bir Onur ve Gurur yaşadım bu yarışmada bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

Organizasyon Başkanı Akın Çınar ve Top Model of Turkey Başkanı Tarkan Acar şöyle konuştu;

Yoğun ve Zor bir Süreç  sonrası Bursa’nın hak ettiği bir Organizasyona İmza atmaktan Guruluyuz,Türkiye’de son 20 yıldır hep aynı mankenleri top model olarak gördük, bu nedenle artık yeni isimlere ihtiyaç vardı. Yarışmada dereceye giren tüm mankenleri tebrik ediyoruz. Kendilerine bu sektörde olabildiği kadar destek olacağız..Bursa’ya,Tüm Jüri Üyelerimize,Sponsorlarımıza ve Katılımcı tüm Finalistlerimize Teşekkür ediyoruz.