16 Yılda Bursa Büyürken Türkiye de Büyüdü

“Ülkemizde son 16 yılda kalkınma alanında önemli çalışmalara imza atılmıştır” diyen Gözgeç, “Bursa ölçeğinde söyleyecek olursak, 2002’de 3.4 milyar dolar olan yıllık ihracat tutarı 2017 sonu itibariyle 10,5 milyar dolara ulaşmıştır. BTSO Başkanımızın da söylediği gibi Bursa büyürken Türkiye de büyüdü ve ülkemiz ihracatı da arttı” şeklinde konuştu.
AK Parti iktidarından önce Bursa’da 8 sanayi bölgesi varken bugün Bursa’daki OSB sayısının 18’e ulaştığını, bunlardan birisinin de Bursa İhtisas Deri OSB olduğunu sözlerine ekleyen Gözgeç, “OSB’lere ilave olarak Bursa’da 90 Ar-Ge Merkezi ve 12 tane de Tasarım Merkezi faaliyettedir. Böylelikle Bursa’da bilim ve teknoloji alanında, yenilikçilik ve inovasyon alanında çalışmalar rahatlıkla yapılabiliyor” dedi.


2023 hedefleri doğrultusunda ülke genelinde 50 yeni OSB daha hizmete gireceğini ve OSB’lerdeki istihdamın 2.5 milyona çıkacağını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi ve Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Alt Komisyonu Başkanı Av. Emine Yavuz Gözgeç sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ak Partinin 16 yıllık iktidarında zaman zaman önümüze engeller çıkartılmaya kalkışılsa da bütün bunları milletimizin desteği ile üstesinden geldik. Milletimizin bize desteği devam ettikçe 2023 2053 ve 2071 hedeflerine hep beraber ulaşacağız. güçlü vekil, güçlü Hükümet, güçlü bağımsız Türkiye diyorum.”