Ahmet Davutoğlu’nun ‘Bursa İsteği’

AK PARTİ’den istifa ettikten bir süre sonra Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığına atanan Alpaslan Yıldız, sosyal medya hesabından Davutoğlu ile birlikte fotoğrafını yayınladı.

Yıldız, fotoğrafa şu notu ekledi.

Sayın Başbakan ve Genel Başkanımız, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızın tensipleri ile Gelecek Partisi Bursa Kurucu İl Başkanlığı görevine atanmış olmamın mutluluğunu yaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Vakit Bursamızın ve ülkemizin geleceği için daha fazla koşma vakti. Tüm Bursalı dostlarımızı gelecek vizyonumuzu birlikte inşa etmeye davet ediyorum.”

Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın aktardğına göre, Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı için Ankara’da iki isim davet edildi: Alpaslan Yıldız ve Mustafa Hekimoğlu… Ankara’daki görüşmelerde Hekimoğlu, görevi Alpaslan Yıldız’ın daha layıkıyla yapacağına inandığını söyleyince Bursa İl Başkanlığı için tek aday kaldı.

Ahmet Davutoğlu, yetkilendirme belgesini verdiği Yıldız’dan şunu istedi:

‘CİDDİ BİR OY PATLAMASI’

“Bursa payitaht şehir ve şahsen özel bir önem veriyorum. Çünkü manevi değeri yüksek. Geçmişte Ulu Şehir diyerek bunu ifade etmiştim. Şimdi bu Ulu Şehir’de ciddi bir oy patlaması bekliyorum.”