Albayrak : “Türkiye Ekonomisi Sağlam Temeller Üzerinde”

Doların Yüksek seyri devam ederken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak konuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamalarında ekonomiye açık ve net bir şekilde operasyon yapıldığını ifade etti. Ayrıca Bakan Albayrak bu konu ile ilgili olarak “Kol kesme pahasına Türkiye’nin sakalını kesmeye çalışıyorlar” dedi.

Ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak açıklamalarının devamında birilerinin kol kesme (zarar etme) pahasına Türkiye’deki siyasi gündemi ekonomi üzerinden etkilemeye yönelik hareket içinde olduğunu ve kol kesme pahasına Türkiye’nin sakalını kesmeye çalıştıklarını belirtti.

Ayrıca Bakan Albayrak bu durum hakkında açıklamalarında “Ben de diyorum ki 25 Haziran’dan sonra Türkiye’nin sakalları uzar ama o masada birilerinin kolu hep kalır.” ifadelerine yer verdi.

25 Hazirandan sonra ekonomide düzelmelerin olacağını belirten Albayrak’ın “Türkiye ekonomisi çok sağlam ve güçlü temeller üzerine oturmuş durumda” sözü ise vatandaşlar tarafından tepkiye sebep oldu.