Ali Ay Artık Masaya Yumruğunu Vurmalı


Galatasaray’ın son 23 iç saha maçında 22 galibiyet alıp, 1 beraberliğinin olduğunu düşünürsek alınan 1 puana iyidir diyebiliriz fakat madalyonun diğer yüzüne baktığımızda tüm Bursa kaçan galibiyete üzülüyor.

Bursaspor, deplasmanda oynadığı Demirgrup Sivasspor maçı hariç tüm maçlarda herkesin beğenisini kazanan bir oyun ortaya koydu ki buna Galatasaray maçını da ekleyebiliriz.
Birçok detay vardı bu maçta; her iki takımında eksiklerinin olması, Galatasaray’ın sakatlıklardan dolayı erken oyuncu değiştirmesi Bursaspor’a avantaj gibi görünse de yerine giren oyuncuların kalitesini hepimiz biliyoruz.

2. yarı tam Bursaspor’un istediği gibi bir oyun ortaya çıktı.Doğru hamlelerle golü de bulduk fakat yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyince 1 puana razı olduk.

Bursaspor bu maçta da VAR kurbanı oldu

İlk yarıda Sakho’ya yapılan hareket yüzde yüz penaltıyken hakemin VAR sistemine bile başvurmaması pozisyona bakmaması eyyamcılığı bir kez daha gözler önüne serdi.Bu pozisyonda Sakho’nun sağından gelen futbolcu topa temas ediyor ama top hala Sakho’nun vuruş alanında ve solundan gelen N’Diaye’nin temasıyla kendisini yerde buluyor.Bu pozisyon uzayda bile PENALTI.

Sevgili Başkan Ali Ay sadece “VAR sisteminden canımız yandı” diyor. Masaya yumruğunu vur başkan.Ağız ucuyla açıklama yapma.Diğer kulüplere 1 kez hata yapılınca nasıl isyan ettiklerini hepimiz gördük geçen hafta sen de yap bunları.

Aybaba gençler ile gönüllere taht kuruyor 
Gelelim Samet hocaya. Bursa’ya geldiğinde kafamda soru işaretleriyle dolu bir teknik adam vardı ama Samet hoca bu 9 haftada puan fakiri olsak bile gençlere yaptığı yatırımla hepimizin gönlünde taht kurdu. Rakibin kim olduğunu hiç düşünmeden gençleri ilk 11’de sahaya süren ve bunun devamının geleceğini söyleyen tecrübeli teknik adam adeta Bursaspor’un ve Türk futbolunun geleceğini hazırlıyor. Hocam siz bu yoldan hiç dönmeyin biz size sabretmesini biliriz.
Bugün Türkiye Bursaspor’dan bahsediyorsa bunda Samet hocanın emeği çok büyük.Tecrübeli teknik adam hak ettiği değeri ve saygınlığı Bursaspor ile beraber buldu.Tarzı ve duruşu olan bir hoca halini aldı. Samet hocayla uzun vadeli planlar hem bizi ekonomik olarak rahatlatır hem de 2. şampiyonluğun önünü açar.
Güzel günler görmek için fedakarlık gerekir. Benim umudum var. Ya sizin?