Bursa Yeşil Rotary’den Mesleki Başarıya Hizmet Ödülü

Yeşil Rotary Kulübü’nün, mesleklerinde başarı gösteren, topluma katkı sunan, örnek kişilik sergileyen ve deneyimlerini gelecek kuşaklara aktaran kişileri takdir etmek amacıyla geleneksel hale getirdiği meslek hizmet ödül töreni Almira Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törene, geçmiş dönem Rotary Federasyon başkanları Ahmet Gürmeriç, Reha Akın, İsmail Rodoplu, Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Erol Kesen ve kulüp üyeleri katıldı.

Yeşil Rotary Kulübü, bu yılki meslek hizmet ödüllerine kitapevleri ile Bursa’ya kültür hizmetinde öncü olan Ezgi Kitapevi, Bursa Aşçılar Derneği ve Türkiye Aşçılar Federasyonu kurucu üyelerinden Almira Otel Başaşçısı Necmettin Baştürk ve komi olarak başladığı mesleğinin basamaklarını tek tek tırmanarak salon şefi unvanı elde eden Nihat Döner’i uygun buldu.  Ezgi Kitapevi’nin ödülünü kurucu ortaklar Edibe Usta Bayraktar ve Orhan Usta birlikte aldı. Necmettin Baştürk ve Nihat Döner ise ödüllerini geçmiş dönem federasyon başkanlarından aldı.

ÖRNEK KİŞİLER

Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Erol Kesen törende yaptığı konuşmada,  mesleklerinde başarılı olan kişi ya da kuruluşların, toplumun ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimine katkı sunduklarını, bu nedenle onore edilmeyi hak ettiklerini söyledi. Kulüp olarak başarılı kişileri cesaretlendirmek ve kişiliklerinin toplum tarafından örnek alınmasına vesile olmak için ödül verdiklerini belirten Kesen, ‘Onlar mesleklerine saygı duyan, işine yürekten bağlı, yaptığı işten mutluluk duyan örnek kişiler. Bu yönleriyle topluma değer katıyorlar’ diye konuştu.