Duygu Özaslan’ın Yaptığı Reklam Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Youtube hesabına yüklediği makyaj ve alışveriş videoları ile adından sıkça bahsettiren Duygu Özaslan kısa bir süre önce hesabında paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medya gündemine bomba gibi düştü! Ne yapsa olay olan güzel Youtuber yine paylaşımları ile tüm sosyal medyayı ikiye böldü!

Ünlü markaların kendisine gönderdiği ürünleri deneyerek fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşarak belli bir reklam ücreti alan Duygu Özaslan son paylaşımı ile yine adından sıkça bahsettirdi. Kısa bir süre önce beyaz Vetements markalı topuğunda markanın fosforlu kalemi bulunan enteresan bir çizme giyen genç Youtuber markanın görünmesi ile ilgili birçok yorum aldı!

“İşi markaların gönderdiği ürünleri tanıtmak”

Sosyal medya platformlarında yorum yağmuruna tutulan Duygu Özaslan için hem iyi hem de kötü yorumlar geliyor. Kimileri güzel yıldızın işinin reklam yapmak olduğunu söyleyerek bunun gayet doğal olduğunu belirtirken, belli bir kitle ise Duygu Özaslan’ın tamamen görgüsüzce marka takıntısı olan ve bunu sürekli gösteriş yapma gibi bir ihtiyaç içerisinde olan bir Youtuber olduğunu söylüyor.