Gemlik Belediye Başkanından Sert Tepki!

Bursa’nın Gemlik İlçesinde gece geç saatlerde civardaki işletme ya da işletmelerden Karsak Deresi’ne salındığı öne sürülen atık maddenin ardından dere yatağı beyaza büründü.

Başkan Sertaslan’dan Çok Sert Tepki!

Bu çevre kirliliğine Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’dan ise çok sert tepki geldi. Çevre kirliğiğine karşı hassasiyetiyle bilinen Başkan Sertaslan, “Karsak’ı bu hale getiren şeref yoksunu, seni elbet bulacağım. Biraz cesaretin varsa ben yaptım de, de ki canına okuyayım” dedi.
Sertaslan’ın paylaşımına çok sayıda beğeni yorum ve ihbar gelirken bunun üzerine Başkan Sertaslan takipçilerine, “Ekipler kontrol etti. Şu an her şey normal. Belli ki herkes uyurken ayakta kalmış bu vicdansızlar. Ama elbet bulacağım ve hesabını soracağım” cevabını verdi.

Sertaslan’ın paylaşımına bir cevap da, başkanı olduğu Gemlik Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından geldi. Belediye ekiplerin hemen harekete geçtiğinin belirtildiği paylaşımda; “Başkanım, ekiplerimiz hemen harekete geçerek Orhangazi – Gemlik sınırından itibaren dere yatağını ve fabrikaların çıkış bölgelerini kontrol etti. Kontrollerimiz sıkça devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.