İYİ Parti Lideri Akşener Bursa’ya Geliyor

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İYİ Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Hiçdurmaz’ın ailesine taziye ziyareti için hafta içinde Bursa’ya gelen Meral Akşener, İl Başkanlığını ziyaretinde Bursa’nın ilçelerini tek tek gezeceğini açıklamıştı.

Akşener’in Bursa ilçe programı netleşti.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a yaptığı açıklamada, Akşener’in Bursa programını anlattı:

‘İKİNCİ BÜYÜK TÜRKİYE TURU’

“Genel Başkanımız, İl Başkanlığımızı ziyaretinde ocak ayından ekim ayına kadar olan süreçte tüm Türkiye’yi ilçe ilçe gezeceğini açıkladı. Bursa’nın da bulunduğu 18 ilin ilçelerini ise haziran ayı sonuna kadar bitirecek. İYİ Parti’nin Ekim 2017’deki kuruluşu öncesinde, referandum ortamında Türkiye’yi dolaşmış ve parlamenter sistemin devamı yönünde oy kullanılmasını istemişti. Bu da 3 yılda ikinci büyük Türkiye turu olacak.”

’13-14 ŞUBAT’TA BURSA’DA’

“31 Mart öncesi yerel seçim için bazı ilçelerimizi ziyaret etmişti. Şimdi de o programda gidemediği ilçelerimizi ziyaret edecek. Sayın Genel Başkanımız 12 Şubat Çarşamba akşamı Bursa’mıza gelecek. 13 Şubat Perşembe ve 14 Şubat Cuma günleri iki gün boyunca Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve Orhaneli ilçelerimizi ziyaret edecek.”

‘SOKAK SOKAK GEZECEK’

“Her ilçede sokağa çıkacak, caddelerde vatandaşlarla bir araya gelecek, esnaf ziyaretleri yapacak. O nedenle yoğun bir program olacak. Merkezde Kozahan ve Hanlar Bölgesi önceliği olacak. Nilüfer’de AVM’lere gidecek. Her ilçede vatandaş en kalabalık neredeyse, orada olacak.”