Mustafa Er Eksik Kadroyu Gençlerle Tamamlayacak

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında prestij maçına çıkacak olan Bursaspor deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçına genç kadro ile çıkacak.

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından 1 günlük izin yapan Bursaspor, ligin son karşılaşması olan Gençlerbirliği maçının startını verdi. Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Er nezaretinde yapılan dünkü antrenmana 19 oyuncu katıldı.

Sakatlık nedeniyle Jires Kembo ve Barış Yardımcı, kart cezası nedeniyle Titi ve Kubilay Kanatsızkuş, özel izin alan Harun Tekin, Aziz Behich, William Troost-Ekong, Dzon Delarge, Bogdan Stancu, Gheorghe Grozav ve Abdullahi Shehu,Gençlerbirliği maçında oynayamayacak.

Genç çalıştırıcı, takıma gelişinden itibaren sıklıkla şans verdiği Furkan Soyalp, Ertuğrul Ersoy ve Emre Taşdemir’i bu maçta ilk 11’de sahaya sürecek. Ayrıca Mustafa Er’in diğer genç oyuncular Onur Atasayar, Rüştü Hanlı, Sinan Bakış ve Alper Ademoğlu’na da şans vermesi bekleniyor. İzinli olan Harun Tekin’in yokluğunda ise kaleyi Muhammed Şengezer koruyacak.

Pablo Martin Batalla’nın Gençlerbirliği’ne karşı da oynaması beklenirken, Arjantinli oyuncu forma giydiği takdirde 250’nci maçında Bursaspor’a veda edecek.