‘Seçimlerin Kaderini Osmangazi Belirleyecek.’

Milletvekili Adayı Refik Özen ve beraberindeki partililer, Osmangazi’de ilk olarak AK Parti Osmangazi teşkilatını ziyaret etti, burada İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulundu.

24 Haziran seçimlerinde yapılacaklar hakkında istişarelerde bulunulan toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Özen, “İlce başkanlığı yapıp milletvekili olmak sanırım ilk bana nasıp olacak. Bu manada benim açımdan çalışmalarımıza Osmangazi’den başlamak çok önemli. Allah hepimize çıktığımız bu yolda güç ve kuvvet versin” dedi.

Osmangazi seçimin kaderini belirleyecek

Osmangazi’nin, Bursa için ne denli önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Refik Özen, “Teşkilatlarda bulunduğum süre zarfında edindiğimi tecrübeler doğrultusunda önerilerimiz olacak. Çalışmalarımız ağırlıkla Osmangazi’de olacak. Osmangazi’yi birlikte karış karış gezeceğiz.  Sahur ve iftar programlarında bir araya geleceğiz.  Osmangazi’miz, tıpkı geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de kritik bir görev üstlenerek, Bursa’nın lokomotifi olacak ve yüzümüzün akıyla bir sonuç elde edeceğiz Allah’ın izniyle. Yani özetle seçimi sürükleyecek, kaderini belirleyecek olan yine Osmangazi’dir” diye konuştu.

Seçim ofisleri açılıyor

Osmangazi’ye, Osmangazi’deki teşkilata güvenin tam olduğunu belirten AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Refik Özen,  ilk seçim ofisini önümüzdeki günlerde Haşim İşcan Caddesi üzerinde açacaklarını sözlerine ekledi.

Özen ve beraberindeki partililer ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından sırasıyla Cumhuriyet Caddesi’nde, Gülbahçe ve Selamet mahallelerinde esnaf ziyareti başta olmak üzere çeşitli temaslarda bulundu.