Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? (TS – FB kupa maçı)

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ZTK yarı final ilk mücadelesi olacak. İlk maçtan avantajlı skoru elde etmek isteyen iki takım rövanşta ise tur için sahada olacak. İşte Trabzonspor Fenerbahçe kupa maçı ile ilgili detaylar…

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final, 3 Mart salı günü başlayacak. Maçın ilk yarı final müsabakasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. İkinci yarı final maçı ise 4 Mart Çarşamba günü Fraport TAV Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak.

Şimdiye dek oynanan 107 maçta 42 kez Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılmış 32 mücadele ise Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona ermişti.

Ev sahibi ekipte kırmızı kart cezalısı John Obi Mikel’in yanı sıra Hosseini ve Yusuf Sarı da sakatlıkları nedeniyle sahada olmayacak. Fenerbahçe’de de sakatlıkları süren Garry Rodriguez ve Emre Belözoğlu mücadelede forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği Türkiye Kupası maçı 3 Mart 2020 Salı günü oynanacak. Saat 20:30’daki mücadele ATV ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.