Venom Filmi Corona Virüsünü Mü Anlatıyor?

İlk kez Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve daha sonra önce hızla ülkeye sonra da dünyaya yayılmaya başlayan yeni tür korona virüsü şimdiden 170 kişinin ölümüne neden olmuş durumda. Ve henüz hastalığı önlemek mümkün olmadı.

Ancak virüsle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

İlk günlerde virüsün yarasa çorbasından bulaştığı ileri sürülmüştü. Bunu daha sonra yılan iddiası devam etti. Hatta daha ileri gidip virüsün düşen bir roketten yayıldığı da iddia edildi. 10 binlerce kişinin öldüğü bile ileri sürüldü.

Ve bir iki gün önce yeni bir iddia daha gündeme geldi. Korona virüsü ile ilgili. Bu iddiaya göre aslında salgına yol açan virüs önceden planlanmıştı. Buna kanıt olarak da 2018’de vizyona giren VENOM – Virüs adlı ABD yapımı filmdi.

İddiaya göre 2018’de ABD’de çekilen VENOM filminin 16. dakikasında virüs taşıyıscısı Çinli bir kadın pazarda yılan yiyor ve daha sonra da insanları öldürüyordu. Ve daha da ilginci pazardakileri öldüren bu Çinli kadının gömleğinde ‘CORINNE’ yazdığından yola çıkarak bugün salgına yol açan İngilizce adı ile Corona ile ilişkilendiriliyordu.

İşte sosyal medyada yayılan komplo teorisine ilişkin bir paylaşım.