Çukur 90.bölüm fragmanı yayında! Çukur dizisi son bölümde neler oldu?

Çukur yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Show TV’nin sevilen dizisinde bu hafta Yamaç abilerinden istediği desteği alamayınca Çağatay ile mücadele edebilmek için yeni müttefikler için hazırlıklara başlar. Heyecan dolu yeni bölümde Selim ve Cumali’yi korktukları şeylerle sınayan Çağatay, Yamaç’a bir görev verecek. Her hafta Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen yapımın son bölümünde mahallede şoke eden gelişmeler yaşanmıştı. Peki Çukur 90.bölümde neler oluyor? İşte Çukur yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

ÇUKUR 90.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sabrı taşan Cumali’nin Çağatay’a giden yolda gözünü kararttığı tanıtımda çekilen silahlar gerilim dolu anlara sahne olurken Yamaç, ağabeylerinin bir şey sakladığından şüpheleniyor. Evin önüne bırakılan zarf dikkat çekerken, silahların ortasında kalan Cumali’nin karşısına çıkan Çağatay’ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, Çağatay’ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur’u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim’i de yanına alarak mahalleye döndü. Vartolu’nun da yardımıyla Akın ve Damla’yı cezaevinden çıkaran Yamaç, ailenin bütün parçalarını bir araya getirmeye çalıştı.

Sultan’a babasının katili konusunda hesap veren Vartolu bir yandan aileye girmenin, diğer yandan Saadet’le barışmanın mutluluğunu yaşadı. Azer ve Karaca arasındaki yakınlığı fark eden Fadik, soluğu Sultan’ın yanında aldı fakat Yamaç’ın kararı belliydi. Karaca’dan Azer ve ailesi arasından seçim yapmasını isteyen Yamaç, Karaca’nın ailesinin yanına dönmesiyle rahat bir nefes aldı. Çok zor bir seçim yapan Karaca’nın Azer’den ayrıldığı duygusal anlar ekran başındakileri derinden etkiledi. Damla’nın Cumali’ye hamile olduğunu söyleyerek büyük bir sevinç yaşattığı bölümde Yamaç uzun zaman sonra ailesini aynı çatı altında toplamayı başardı.