Mine Tugay Zalim İstanbul’dan Ayrılacak Mı?

Ekranların sevilen ve reyting sonuçlarında başarılar elde eden dizisi Zalim İstanbul son bölüm ile geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. Yapımda bu hafta yaşanan olaylar izleyicilerin Şeniz öldü mü, Mine Tugay Zalim İstanbul’dan ayrılacak mı? Sorularına cevap aramasına neden olsa da aynı zamanda bir iddiaya göre ise dizi final kararı aldı. Yapımın sona erecek olması izleyicileri üzerken bunun nedeni olarak ise Mine Tugay’ın sette çıkarttığı krizler olarak gösteriliyor. Peki, Zalim İstanbul final mi yapıyor? Şeniz öldü mü, Mine Tugay Zalim İstanbul’dan ayrılacak mı? İşte detaylar

ZALİM İSTANBUL FİNAL Mİ YAPACAK? MİNE TUGAY DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bu iki iddia gündemdeki yerini alsa da henüz yapım şirketi tarafından bir açıklama gelmedi. Ancak haberimizin devamından konu ile ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirisiniz. Zalim İstanbul’da Şeniz öldü mü, Mine Tugay diziden ayrıldı mı? Dizi final mi yapacak?

ZALİM İSTANBUL FİNAL Mİ YAPACAK? ŞOK İDDİA!

İddialara göre, Zalim İstanbul’un setinde de kriz çıktı. Söylentilere göre Mine Tugay’ın sette sergilediği agresif tavırları gerginlik yaratmaya başladı. Son dönemde sette yaşananlar dışında reytingler de düşmeye başlayınca final kaçınılmaz oldu.

Dizinin final tarihi de konuşulanlar arasında yer alıyor. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldığı söylenirken dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

ZALİM İSTANBUL ŞENİZ ÖLDÜ MÜ, MİNE TUGAY DİZİDEN AYRILDI MI?

Bir sonraki bölümde neler yaşanacak?

Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır.

Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır. Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir.

Oya ise Nedim’i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır.

Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.